Kogus: 4-le
Vaht
- 200 ml astelpajumahla
- 300 ml vett
- 60 g suhkrut
- 45 g odrajahu
Katteks
- 2 dl vahukoort
- 1 sl vanillisuhkrut
- 1-2 sl (astelpaju)kama
Vala mahl ja vesi potti ja lisa suhkur. Kuumuta keemiseni. Sega kuni suhkur on sulanud ja puista vispliga hoogsalt segades jahu aeglaselt keevasse vedelikku. Sega hoolega ja kuumuta kuni segu pakseneb. Tõsta pliidilt ja lase jahtuda.
Vahusta mikserit kasutades jahtunud vaht kohevaks. Vaht on valmis, kui selle värvus muutub pisut heledamaks.
Vahusta koor koos vanillisuhkruga kohevaks. Sega juurde kamajahu. Tõsta astelpaju-odravaht pokaalidesse ja lisa juurde kama-vahukoor. Kaunista marjadega.