Usun, et 99% eestlaste jaoks on kama suvine söök või jook. Söök nende jaoks, kes armastavad tummisemat kama ja jook nende jaoks, kes segavad kama joogiks otse klaasi. Aga kui sulle kama ikka väga meeldib, nagu mulle, siis sa tahad seda süüa ju iga ilmaga.
Nüüd ongi mul teile üks lahendus kuidas kama juua ja samal ajal külmetavaid sõrmi ja nina soojendada. Kusjuures see retsept on kindlalt nii toit kui ka jook!
Kuum jook kamast
Piima 400 ml
Kaerakama 4 tl
Mett 2 tl
Kaneeli 0,5 tl.
Soola 1 näputäis.
Valmistamine
Sega kama piimaga ja kuumuta keemiseni.
Seejärel lisa kuumale segule mesi, kaneel ja sool.
Sega, vala kenasse suurde kruusi ja naudi.
Sellest võib vabalt saada teie pere selle talve lemmik.
www.justkama.eu/pood