Miks on Marjakama Põhjala uus supertoit
Marjakama muudab tervislikuks selle koostis ja põhiline tarbimisviis.
Nisuvabas marjakamas on tänu täisterade ja herne jämejahvatusele säilinud kogu bioloogiline toiteväärtus. Kõige hinnatum on tema kiudainete sisaldus, mis on oluline nii seedimiseks, südametegevuseks ja organismi puhastamiseks jääkainetest. Kamajahust saab ka hindamatut taimset valku, energiat andvaid süsivesikuid, eeskätt närvisüsteemile vajalikke B-rühma vitamiine ja südametegevust soodustavaid mineraalaineid jm. 100 g kamajahus on 13,8g hästi omastatavaid aminohappeid.
Loe lisa: https://buduaar.tv3.ee/Article/article/kama-saleda-naise-salanipp-3-pohjust-miks-seda-suua
Marjakama teeb unikaalseks külmkuivatatud marjajahu, mida on tootes lausa 25%. Külmkuivatus on parim viis marjade maitse ja kasulikkuse säilitamiseks. Marjakama on saadaval 5 erineva marja lisandiga: mustikas, vaarikas, maasikas, astelpaju ja mustsõstar.
Loe lisa: http://www.kulmkuivatatud.ee/kulmkuivatamine/
Marjakama tuntuim tarbimisviis on segada seda hapendatud piimatoodetega. Fermenteerimine ehk hapendamine tähendab, et piimhappebakterid muudavad piimasuhkru piimhappeks, mis on tervisele väga kasulik.
Hapendatud piimatoodetest tasub eelistada biolisandiga tooteid, mille valmistamisel on kasutatud atsidofiil- ja bifidobaktereid, sest need aitavad tugevdada seedetrakti mikrofloorat.
Loe lisa: http://www.farmi.ee/piima-blogi/kuidas-valmivad-piimatooted/jogurt
Marjakama on suurepärane toiduaine 100 erinevaks otstarbeks – juustukoogiks, pannkookideks, hommikupudruks, jäätiseks, kamakreemiks kohupiimaga, kamavahuks toorjuustuga, trühvliteks, smuutiks.
Loe lisa: http://toidutare.ee/toidust/kokakool/1AADC/