Kook 4-6le inimesele
Põhja jaoks:
100 gr nisujahu
100 gr kookoshelbeid
40 gr roosuhkrut
100 gr võid, sulatatuna
Täidiseks:
250 ml vahukoort
250 gr toorjuustu
100 gr mascarponet
80 gr tuhksuhkrut
4 spl mustikakama
1 sidruni koor ja mahl
Kaunistamiseks:
150 gr värskeid mustikaid
Riivitud sidruni koort
Valmistamine:
Kuumuta ahi 180 kraadini.
Sega kausis kokku jahu, kookoshelbed, suhkur ning sulatatud või. Suru 35cm x 12cm vormi põhja, tee kahvliga paari kohta augud ning küpseta ahjus 20-25 minutit, kuni ääred on kergelt pruunid. Lase täielikult jahtuda.
Täidise jaoks vispelda vahukoor miksriga kuni saad koheva vahu. Teises kausis sega kokku toorjuust ning mascarpone. Lisa vahukoor ning sega hästi läbi. Sega juurde tuhksuhkur, kama, sidruni koor ja mahl. Maitse ning lisa vajadusel veel sidrunimahla.
Aseta toorjuustukreem põhjale ning kaunista mustikatega.