fbpx

Šokolaadi-mustikakama rull

TAIGNA KOOSTIS:
4 õrrekana muna
1,5 dl roosuhkrut
3 spl tatrajahu
1 spl tärklist
5 – 6 spl riivitud tumedat šokolaadi või 2 spl kakaopulbrit
pisut piparmündi lehe ekstrakti või piparmündi essentsi
TÄIDIS:
250 ml vahukoort ja pakk 5% kohupiima
3 -4 spl Just Kama Metsikut Mustikat
pisut suhkrut
peotäis kultuurmustikaid
VALMISTAMINE:
Vahusta toasoojad munad suhkruga tugevaks vahuks, lisa ettevaatlikult segades jahu ja tärklise segu, lisa riivitud tume šokolaad. Maitsesta piparmündiga.
Vala tainas küpsetuspaberiga kaetud plaadile, küpseta 200 kraadises ahjus ca 10 minutit kuni see on ühtlaselt küpsenud. Kummuta biskviit uuele küpsetuspaberile, eemalda vana ning keera biskviit koos paberiga rulli ja jäta jahtuma, täidiseks vahusta vahukoor kohupiima ja suhkruga, lisa marjakama ning sega korralikult läbi. Lisa peotäis marju, sega veelkord, aga väga kergelt, rulli jahtunud biskviit lahti, laota kamavaht biskviidile ning rulli see võimalikult tihedalt kokku tagasi, paki küpsetuspaberisse ja aseta 1-1,5 tunniks külma.
Kaunista tuhksuhkruga.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga