fbpx

Tiramisu astelpaju-kamakreemiga

6-8le inimesele

500 ml rõõska koort

250 gr mascarponet

200 ml kondentspiima suhkruga

5 spl astelpajukama

1 tl vaniljeekstrakti

300 ml Semu astelpaju mahla

50 ml  Cointreau likööri või apelsini likööri Grand Marnier või Põhjaka Astelpaju napsi

200 gr Lady Fingersi küpsiseid

2 tl astelpaju kama

25 gr valget šokolaadi

mõned värsked või külmutatud astelpaju marjad

Kreemi valmistamiseks pane rõõsk koor, mascarpone, suhkur, kama ning vaniljeekstrakt kaussi ning vispelda elektrimiksriga kuni saad paksu ja koheva vahu.

Sega väikses kausis kokku astelpaju mahl ja liköör. Kasta küpsised korraks mahla-likööri segusse ning siis kihina serveerimisvormi. Kata küpsised poole kreemiga, seejärel tee teine kiht küpsistest. Määri peale ülejäänud kreem ning jäta 4-8ks tunniks külmkappi seisma. Enne serveerimist puista peale astelpaju kama ning riivi peale šokolaad.

Osta Ahvatlev Astelpaju

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga