6-8le inimesele
500 ml rõõska koort
250 gr mascarponet
200 ml kondentspiima suhkruga
5 spl astelpajukama
1 tl vaniljeekstrakti
300 ml Semu astelpaju mahla
50 ml Cointreau likööri või apelsini likööri Grand Marnier või Põhjaka Astelpaju napsi
200 gr Lady Fingersi küpsiseid
2 tl astelpaju kama
25 gr valget šokolaadi
mõned värsked või külmutatud astelpaju marjad
Kreemi valmistamiseks pane rõõsk koor, mascarpone, suhkur, kama ning vaniljeekstrakt kaussi ning vispelda elektrimiksriga kuni saad paksu ja koheva vahu.
Sega väikses kausis kokku astelpaju mahl ja liköör. Kasta küpsised korraks mahla-likööri segusse ning siis kihina serveerimisvormi. Kata küpsised poole kreemiga, seejärel tee teine kiht küpsistest. Määri peale ülejäänud kreem ning jäta 4-8ks tunniks külmkappi seisma. Enne serveerimist puista peale astelpaju kama ning riivi peale šokolaad.
Osta Ahvatlev Astelpaju