fbpx

Tiramisu astelpajukama kreemiga

Lae retsept alla

400 gr Savoyardi küpsiseid
200 ml astelpaju mahla immutamiseks
400 gr toorjuustu või rammusat talukohupiima, näiteks Nopri • 400 ml vahukoor
1 apelsini mahl
1 pakk ehk 100 gr astelpaju kama Ahvatlev Astelpaju

 

– Laota küpsised vormi põhja, immuta need astelpaju mahlaga. Sega kokku toorjuust või kohupiim, vahukoor, astelpaju kama ja apelsini mahl, vahusta saadud segu miksriga õhuliseks.
– Kata küpsised toorjuustu-kama vahuga. Laota järgmine kiht küpsiseid. Korda tegevust kuni küpsiseid jätkub. Pealmine kiht peab olema kamavaht. Kui lisad kamavahule voolavat mett, siis võid vahu hulka segada ka terveid astelpaju marju.
– Kata vorm toidukilega ja aseta külmkappi.
– Parima tulemuse saab kui magustoit on seisnud külmkapis vähemalt 6 tundi.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga